Cartofii se spala bine (fara sa se curate de coaja), apoi se taie in bucati bune de pus in gura (bite size). Intre timp, se incinge putin ulei de masl
Cartofii se spala bine (fara sa se curate de coaja), apoi se taie in bucati bune de pus in gura (bite size). Intre timp, se incinge putin ulei de masline intr-un vas. Se pun cartofii, adaugind si citeva linguri de apa, sare si piper dupa gust. Se acopera cu capacul si se inabusa, la foc potrivit. Intre timp se curata citiva catei de usturoi care se toaca foarte, foarte marunt. Cind cartofii sunt deja patrunsi, se adauga usturoiul si mai lasa inca 1 minut apoi se iau de pe foc.
Se pot servi ca si garnitura linga fripturi, sau ca felul 2, pentru vegetarieni, impreuna cu un sos de marar, sau de rosii.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEram in cautarea unei retete de prajitura cu branza pentru acest week-end. Vroiam sa fie ceva cu blat pufos si visine. Cand...
Prajitura turnata cu branza si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii