Cartofii fierti (in coaja) se lasa sa se raceasca. Cat timp s-au racit cartofii, am pus in robot cele doua tipuri de branza, sare piper, parmezan si c
Cartofii fierti (in coaja) se lasa sa se raceasca. Cat timp s-au racit cartofii, am pus in robot cele doua tipuri de branza, sare piper, parmezan si carnea afumata ( eu am fiert-o 5 minute inainte de a o folosi, dar nu e obligatoriu) si am obtinut o pasta. Pentru ca mi s-a parut putin prea fada, am adaugat o felie foarte subtire de unt.
Dupa ce s-au racit cartofii, i-am curatat de coaja, i-am taiat in jumatati si i-am scobit la mijloc si le-am umplut cu amestecul obtinut
Sper sa va placa.
Reteta poatata de Narnia
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii