Mancaruri cu cartofi

Reteta Tocana de berbec

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se topeste grasimea de pe bucatile de carne si se rumenesc putin bucatile de costita si cepele taiate pestisori. Se face un sos din faina, unt si zeam

ingrediente

   1 kg piept de berbec
   100g costita afumata
   2-3 cepe
   50g unt
   1 catel de usturoi
   verdeata
   1 lingura faina
   1 litru zeama de carne
   sare
   piper

mod de preparare

Se topeste grasimea de pe bucatile de carne si se rumenesc putin bucatile de costita si cepele taiate pestisori. Se face un sos din faina, unt si zeama de carne, in care se pune carnea, costita, verdeata, sare si piper. Se fierbe acoperit ½ ora apoi se adauga usturoiul taiat si se fierbe inca ½ ora, observind ca mincarea sa fie acoperita cu lichid. Daca sosul a scazut, se mai adauga apa. Se gusta de sare si se serveste calda.
Incearca si Cartofi umpluti cu piure de spanac si carne tocata
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de berbec" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu cartofi

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.