Mancaruri cu ciuperci

Reteta Mancarica de pipote cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 
Raducu_27312 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se calesc ciupercile taiate marunt in uleiul incins, cu putina sare. Se pun pipotele si se acopera cu apa. Se fierb la foc mic, cu capac, ca sa scada.

ingrediente

   1 kg pipote
   2 cutii ciuperci conservate sau 1 kg ciuperci proaspete
   sare
   piper
   delikat
   250 g smantana
   1 lingura ulei
   patrunjel

mod de preparare

Se calesc ciupercile taiate marunt in uleiul incins, cu putina sare. Se pun pipotele si se acopera cu apa. Se fierb la foc mic, cu capac, ca sa scada. Dupa ce pipotele au fiert bine si apa a scazut, se pune delikat-ul, sarea, piperul, se mai da un clocot si se pune patrunjelul. Se ia de pe foc si se lasa la racit.
Se servesc calde, cu smantana deasupra sau cu cartofi natur.
Incearca si Ciuperci de camp la tava, cu usturoi, unt si cimbru maruntit
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de pipote cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.