Mancaruri cu ciuperci

Reteta Pui chinezesc cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
Maria-Cristina_26896 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie pieptul de pui cubulete de cca 2cm, se sareaza putin, se da prin malai, apoi se prajeste la foc iute in ulei pana devine auriu. Se scoate din

ingrediente

   500g piept de pui
   3linguri ulei
   1 lingura bulion
   20 ml cherry
   1 paharel sos soia
   1 lingura zahar
   2 cepe
   2 catei usturoi
   1/2 lingurita ghimbir
   1 cutie ciuperci tocate
   malai
   sare

mod de preparare

Se taie pieptul de pui cubulete de cca 2cm, se sareaza putin, se da prin malai, apoi se prajeste la foc iute in ulei pana devine auriu. Se scoate din tigaie si se pune pe un platou. In 2 linguri de ulei se caleste ceapa tocata marunt, cateii de usturoi tocati marunt, se adauga zaharul, ghimbirul, cherry-ul, bulionul, se lasa un pic la calit, apoi se adauga ciupercile si se mai lasa 5-10 min pe foc. Se amesteca cu bucatelele de pui si se serveste cald.
Cu orez chinezesc cu bobul lung.
Incearca si Iepure cu bureti iuti
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui chinezesc cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.