Mancaruri cu fructe de mare

Reteta Fettuccine cu fructe de mare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 
bucatarul82 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
0

ingrediente

   150 gr paste
   150 gr fructe de mare
   100 ml vin alb
   o lingura ulei
   2 catei usturoi
   o lingurita oregano
   o conserva rosii in suc propriu

mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj, de preferat sa ramana al dente. Separat, intr-o tigaie se caleste putin usturoiul in ulei, se adauga fructele de mare care se trag in tigaie cam un minut impreuna cu usturoiul, dupa care se stinge cu vin alb. Se adauga rosii cu tot cu sucul lor si putina apa din oala in care fierb pastele. Se lasa la fiert pana sosul capata o consistenta potrivita dupa care se adauga, spre final, oregano, sarea si piperul dupa gust. Se scot pastele din apa si se adauga la sos. Se mai lasa pe foc vreo 3-4 minute pana absorb o buna parte din sos.
Se aseaza pe farfurie si se orneaza cu patrunjel tocat marunt.


Alte retete recomandate:
Incearca si Peste in crusta crocanta, cu mamaliga la gratar
Daca ti-a placut reteta noastra "Fettuccine cu fructe de mare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu fructe de mare

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.