Mancaruri cu legume

Reteta Andive breze

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru andive breze andivele se spala si se cresteaza in patru, se inabusa in unt; se adauga supa de oase si sare. Dupa ce s-au inabusit, se adauga vin, rom.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   supa de oase - 350 ml sau 350 ml apa si 1 cub MAGGI de vita
   andive - 1 kg
   unt - 75 g
   vin alb - 30 ml
   rom - 10 ml
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Pentru andive breze andivele se spala si se cresteaza in patru, se inabusa in unt; se adauga supa de oase si sare. Dupa ce s-au inabusit, se adauga vin, rom, boabe de piper si se continua fierberea pana cand cantitatea de lichid se reduce la jumatate.




Andivele breze se servesc calzi.


Incearca si Rosii umplute cu orez in sos
Daca ti-a placut reteta noastra "Andive breze" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.