Mancaruri cu legume

Reteta Bechamel de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Cartofii se fierb in coaja, se curata si se feliaza. Varza create se desface in frunze si se fierbe pe jumatate cu morcovii feliati. (Sau se prepara i

ingrediente

   500 g cartofi
   300 g morcovi
   300 g varza creata
   120 g praz
   250 g rosii
   6 dl sos bechamel
   100 g cascaval cu chimion
   ulei
   sare

mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja, se curata si se feliaza. Varza create se desface in frunze si se fierbe pe jumatate cu morcovii feliati. (Sau se prepara in abur pana este facuta pe jumatate). Prazul si rosiile se taie felii. Se captuseste cu varza un castron sau o tava termo-rezistenta unsa cu ulei apoi se pune un strat de praz, cartofi si morcovi. Se sareaza si se acopera deasupra cu rosii. Se stropeste cu sosul béchamel si se presara cu cascavalul ras.

Se coace in cuptor preincalzit, la foc mediu, pana sosul de deasupra devine rosiatic.
Alte retete culinare recomandate



Ciuperci umplute

Tocanita de carne

Tocanita de cartofi cu carne

Tocanita de cartofi cu pui
Incearca si Conopida si brocoli gratinate
Daca ti-a placut reteta noastra "Bechamel de legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.