Mancaruri cu legume

Reteta Budinca de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ciupercile curatate si spalate se taie feliute mici si foarte subtiri si se inabusa in unt. Se dau apoi prin masina de tocat impreuna cu franzela muia

ingrediente

   1/2 kg ciuperci
   3 oua
   3 linguri smintina
   4 felii franzela groasa de doua degete
   ¾ pahar lapte
   2 linguri unt
   1 1/2 lingura marar si patrunjel tocat
   sare
   piper (facultativ)
   sos de lapte

mod de preparare

Ciupercile curatate si spalate se taie feliute mici si foarte subtiri si se inabusa in unt. Se dau apoi prin masina de tocat impreuna cu franzela muiata in lapte. Se pune pasta obtinuta intr-un castron si se amesteca cu verdeata, sare, piperul, galbenusurile si smintina. La sfirsit se adauga albusurile batute spuma, amestecind usor. Se toarna compozitia intr-o forma cu capac, se asaza forma intr-un vas cu apa clocotita si se lasa pe foc sa fiarba 30 minute, din momentul cind incepe apa sa clocoteasca din nou Se rastoarna pe o farfurie si se serveste cu sos de lapte.
Incearca si Ghiveci de orez cu legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.