Mancaruri cu legume

Reteta Budinca de spanac cu cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Spanacul se curata, se fierbe in apa clocotita cu sare 7 minute si se scurge. Se amesteca cu un sos alb preparat din 50 gr. unt, faina, lapte si jumat

ingrediente

   1 kg spanac
   100 gr. unt
   150 gr. cascaval sau svaiter
   1 lingura faina
   1 ceasca lapte
   sare

mod de preparare

Spanacul se curata, se fierbe in apa clocotita cu sare 7 minute si se scurge. Se amesteca cu un sos alb preparat din 50 gr. unt, faina, lapte si jumatate din cascavalul sau svaiterul ras. Se toarna intr-o forma unsa cu unt, presarata cu restul de cascaval ras. Pe deasupra se pune restul de unt taiat in bucatele. Se coace 30 minute in cuptor incins.
Incearca si Chiftelute de morcovi
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de spanac cu cascaval" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.