Se amesteca ouale cu faina de naut si ricotta pana se obtine o pasta omogena.
Se adauga apoi broccoli, usturoiul pisat si cascavalul si se amesteca.
Se acopera vasul cu o folie si se tine la frigider cel putin 1/2 h (eu l-am tinut mai mult ca aveam si alte treburi). Se modeleaza chiftelutele, se preseaza un pic si se prajesc in ulei.
La fel de bine chiftelutele pot fi si coapte la cuptor.
Chiftelutele de broccoli sunt delicioase, si mai mult, foarte sanatoase! Reteta chiftelute de broccoli a fost propusa de floaura pe forum culinar.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe