Mancaruri cu legume

Reteta Conopida cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
balseanu_26693 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Conopida se desface in buchetele si se fierbe la foc mediu in apa cu sare.
Dupa fierbere se inlatura cozile mai tari, se pune la scurs si se lasa sa

ingrediente

   O conopida
   3 oua
   300 ml ulei
   sare
   piper

mod de preparare

Conopida se desface in buchetele si se fierbe la foc mediu in apa cu sare.
Dupa fierbere se inlatura cozile mai tari, se pune la scurs si se lasa sa se raceasca.
Se face maioneza (dupa reteta fiecaruia) si impreuna cu conopida fiarta si racita se introduce in robotul de bucatarie pana se formeaza o pasta.
Se condimenteaza cu sare si piper.
Se poate servi ca aperitiv in mici boluri, sau introdusa in diferite legume: rosii, gogosar etc. sau pur si simplu pe paine prajita.
Incearca si Dovlecei cu mazare si verdeata
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu maioneza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite