Fasolea aromata cu scortisoara are un gust surprinzator si confera o explozie de gusturi pe care nu le poti uita atat de usor.
Fasolea se pune la inmuiat cu o noapte inainte ca sa fiarba mai usor si mai repede. Dupa ce a fiert se strecoara de zeama in care a fiert. Aceasta apa nu se arunca, ne va fi de folos mai incolo.
Rosiile se decojesc si se taie cubulete. Ceapa se taie cubulete si se caleste un pic alaturi de ardeiul iute ( tot ardeiul), Se adauga patrunjelul , se amesteca, se adauga zaharul, sarea, piperul si scortisoara. Se amesteca bine. Acum se adauga rosiile, morcovii ( taiati rondele) si fasolea si cimbrul, se amesteca si se gusta. Se adauga si cam 100-150 ml de apa in care a fiert fasolea, se pune totul in vas termorezistent si se da la cuptorul preincalzit la foc mediu timp de 40 minute.
Fasolea aromata cu scortisoara se poate servi alaturi de salata de muraturi.
Reteta de fasole aromata cu scortisoara a fost propusa pe forumul Culinar.ro de Irenke.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii