Mancaruri cu legume

Reteta Fasole batuta

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 08-01-2016
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Orez cu fasole"
 
>
• fasolea o lasati la inmuiat peste noapte
• schimbati apa si puneti-o la fiert cu sarea, morcovii, telina si

ingrediente

6 portii

   fasole calitativa - 1 kg
   ceapa galbena 2 buc mai mici
   ceapa rosie - 2 buc mai mici
   zahar - 1 lingurita
   telina - 1 buc mica
   morcovi - 2 buc mai mari
   pastarnac - 2 buc
   boia de ardei dulce - 1 lingurita
   usturoi - 56 catei
   ulei de floareasoarelui
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

• fasolea o lasati la inmuiat peste noapte
• schimbati apa si puneti-o la fiert cu sarea, morcovii, telina si pastarnacii
• scurgeti fasolea, dar nu aruncati apa
• adaugati fasolea si usturoiul intr-un bol incapator - mixati cu ajutorul blender vertical Breville Hand Blender – daca prezinta o consistenta prea densa, mai adaugati putina zeama din apa in care a fiert (pentru o consistenta mai cremoasa o puteti trece printr-o sita cu ajutorul unei linguri)
• asezonati-o dupa gust si lasati-o la rece
• taiati ceapa julien si frecati-o cu zahar
• caliti-o in ulei cu boia.
Pofta buna!
Incearca si Urzici cu hrean
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.