Mancaruri cu legume

Reteta Fasole verde cu cascaval si branza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Fierbe fasolea verde impreuna cu usturoiul curatat in apa cu sare si aseaza-le intr-o strecuratoare sa se scurga. (Arunca usturioul.) Cand e inca cald

ingrediente

   Pentru 4 persoane: 1 kg fasole verde
   100 g cascaval trapist
   150 g branza de oaie
   200 ml smantana
   40 g unt
   marar sau patrunjel
   1 catel de usturoi
   pesmet
   1 galbenus
   sare

mod de preparare

Fierbe fasolea verde impreuna cu usturoiul curatat in apa cu sare si aseaza-le intr-o strecuratoare sa se scurga. (Arunca usturioul.) Cand e inca calda, adauga cu grija – ca fasolea sa nu se rupa – cascavalul ras, branza de oaie si mararul tocat marunt. Presara pesmet intr-un vas uns cu unt si adauga fasolea. Toarna deasupra smantana amestecata cu galbenusul si cu putina sare. Adauga cateva bucatele de unt si prajeste-o in cuptorul preincalzit, pana se rumeneste. Poti folosi si fasole verde congelata.
Alte retete recomandate





Dovlecei umpluti


Dovlecei cuptor


Ciorba dovlecei
Incearca si Mancare delicioasa de dovlecei cu rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu cascaval si branza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.