Fasolea verde scazuta cu usturoi este delicioasa. Pentru a prepara aceasta mancare cu legume aveti nevoie de pastai galbene, ceapa, usturoi, boia iute si condimente.
Fasolea verde scazuta cu usturoi este delicioasa. Pentru a prepara aceasta mancare cu legume caliti ceapa tocata marunt. Cand devine aurie am adăugat 5 catei de usturoi pisati si am mai lasat la calit 1 minut. Am adaugat pastaile (eu am avut pastai din gradina bunicii, congelate) si am amestecat putin, apoi am pus 400 ml apa calduta. Cand a inceput sa fiarba, am adăugat boia, delikatul si piperul, am pus capacul si am lssat ss fiarbs 30 minute. Am adaugat si cei 3 catei de usturoi pisati, am potrivit de sare, am pus patrunjelul tocat marunt şi am mai lasat 10 minute faracapac.
Pofta buna!
Fasolea verde scazuta cu usturoi se serveste calda.
Sursa acestei retete este blogul culinar simona-world.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii