preparat de post
Se spala vinetele, se taie cubulete, se sareaza si se lasa asa minim o jumatate de ora.
Se spala vinetele pentru a inlatura excesul de sare si apoi se lasa la scurs.
Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt.
In putin ulei de masline se pune la calit ceapa impreuna cu usturoiul.
Se adauga vinele peste ceapa calita, se condimenteaza cu piper si boia dulce.
Se indeparteaza pielita la rosii, se taie in cubulete, apoi se adauga peste vinete impreuna cu o foaie de dafin si coditele de la patrunjel tocate marunt si se lasa pe foc pana se inmoaie vinetele.
Ghiveciul se poate presara cu patrunjel tocat marunt, putandu-se servi ca atare sau pe felii de paine prajita.
Pofta buna !
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseam reusit sa fac si savarine,au iesit foarte bune,siropul a fost exact ca cel din cofetarie,nu foarte dulce cum imi place...
SavarinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii