Mancaruri cu legume

Reteta Iahnie de fasole

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
reli49 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se alege fasolea, se spala si se pune in apa calda 3-4 ore, dupa care se fierbe in 3 ape, avand grija sa fie bine fierte . Ceapa se curata, se taie m

ingrediente

   500 g fasole
   2 cepe
   1 lingura bulion de rosii
   frunze de patrunjel
   tarhon
   1 patrunjel
   2 morcovi
   3-4 linguri de ulei
   sare

mod de preparare




Se alege fasolea, se spala si se pune in apa calda 3-4 ore, dupa care se fierbe in 3 ape, avand grija sa fie bine fierte . Ceapa se curata, se taie marunt, se caleste in uleiul bine incins, se stinge cu bulionul de rosii, dupa care se adauga sarea, piper boabe, frunze de tarhon, foi de dafin. Se rastoarna totul peste fasolea fiarta si strecurata si se mai fierbe 5 minute.
Calda sau rece. Alte retete recomandate:
Incearca si Dovlecei simpli prajiti
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.