Inele de ardei umpluti cu patrunjel

Acest aperitiv delicios e ideal, daca vrei sa pregatesti ceva exceptional pentru familia ta. Prepararea acestei retete dureaza doar o jumatate de ora.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Inele de ardei umpluti cu patrunjel

Ingrediente

  • 2 ardei grasi mari
  • 2 bucati avocado
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 4 foi de gelatina
  • 2 catei de usturoi
  • 1 dl apa fierbinte
  • piper
  • sare
  • patrunjel
  • masline

Mod de preparare

Acest aperitiv delicios e ideal, daca vrei sa pregatesti ceva exceptional pentru familia ta. Prepararea acestei retete dureaza doar o jumatate de ora. Se pregatesc ardeii pt. umplut: se spala si se indeparteaza semintele. Se taie pe lungime avocado, se scoate samburele si se trece miezul intr-un vas peste care se adauga imediat zeama de lamaie. Gelatina se pune la inmuiat in apa rece. Se paseaza avocado, se adauga usturoiul pisat. Se dizolva gelatina in apa fierbinte si se adauga peste pasta de avocado. Se amesteca bine. Se adauga patrunjelul tocat si se potriveste gustul cu sare si piper. Amestecul obtinut se toarna in cei doi ardei, se acopera cu o folie si se introduc in frigider pana se raceste bine. Se taie felii din ardei si se servesc cu masline. Daca doresti a o mancare sanatoasa, pregateste inele de ardei umpluti cu patrunjel!


Acest aperitiv se serveste cu masline.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc