Inele de ardei umpluti cu patrunjel

Acest aperitiv delicios e ideal, daca vrei sa pregatesti ceva exceptional pentru familia ta. Prepararea acestei retete dureaza doar o jumatate de ora.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Inele de ardei umpluti cu patrunjel

Ingrediente

  • 2 ardei grasi mari
  • 2 bucati avocado
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 4 foi de gelatina
  • 2 catei de usturoi
  • 1 dl apa fierbinte
  • piper
  • sare
  • patrunjel
  • masline

Mod de preparare

Acest aperitiv delicios e ideal, daca vrei sa pregatesti ceva exceptional pentru familia ta. Prepararea acestei retete dureaza doar o jumatate de ora. Se pregatesc ardeii pt. umplut: se spala si se indeparteaza semintele. Se taie pe lungime avocado, se scoate samburele si se trece miezul intr-un vas peste care se adauga imediat zeama de lamaie. Gelatina se pune la inmuiat in apa rece. Se paseaza avocado, se adauga usturoiul pisat. Se dizolva gelatina in apa fierbinte si se adauga peste pasta de avocado. Se amesteca bine. Se adauga patrunjelul tocat si se potriveste gustul cu sare si piper. Amestecul obtinut se toarna in cei doi ardei, se acopera cu o folie si se introduc in frigider pana se raceste bine. Se taie felii din ardei si se servesc cu masline. Daca doresti a o mancare sanatoasa, pregateste inele de ardei umpluti cu patrunjel!


Acest aperitiv se serveste cu masline.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci