Musacaua de vinete cu cascaval Delaco Sofia este o mancare delicioasa si consistenta, ce se prepara foarte usor si rapid. Pentru a prepara aceasta mancare de vinete cu cascaval, trebuie sa tai vinetele in doua, pe lung.
Pentru a prepara aceasta mancare de vinete cu cascaval, trebuie sa tai vinetele in doua, pe lung. Apoi le scobesti cu gija, astfel incat sa ramana aproximativ un centimetru de miez pe coaja, se sareaza si se dau la cuptor.
Miezul de la vinete se taie marunt si se caleste in ulei incins, adaugand ceapa taiata felii subtiri. Se prajeste pana cand ceapa devine sticloasa. Apoi, se adauga carnea si cubulete de rosie. Se amesteca in mod constant pana cand carnea devine bruna.
Compozitia se imparte in 8 portii egale, cu care se umplu vintele si se presara pe deasupra un strat gros de cascaval. Vinetele umplute se mai pun cateva minute la cuptor, pana cand cascavalul se topeste, apoi se orneaza cu marar.
Musacaua de vinete cu cascaval Delaco Sofia se serveste calda.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseC'est très bon ! :D
Pancakes cu mascarpone si fructe de padurePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii