Mancaruri cu legume

Reteta Platou de legume cu carnati

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala varza, se indeparteaza coceanul si nervurile groase, dupa care se taie cubulete. Morcovii curatati se tai rondele, iar cartofii cubulete mici

ingrediente

   800 g varza alba
   400 g morcovi
   400 g cartofi
   2 cepe rosii
   100 g unt
   200 g carnati picanti
   vegeta
   busuioc
   cimbru
   chimen
   foi de dafin
   sare
   piper

mod de preparare

Se spala varza, se indeparteaza coceanul si nervurile groase, dupa care se taie cubulete. Morcovii curatati se tai rondele, iar cartofii cubulete mici. Ceapa taiata marunt se caleste in 50 g unt, dupa care se adauga legumele taiate, o lingurita de busuioc, una de cimbru, o priza de chimen, o foaie de dafin, se toarna 0,5 l apa fiarta cu vegeta si se fierbe la foc mic. Intre timp se curata carnatii de piele, se tai feliute subtiri, si se prajesc in untul ramas. La final, se adauga la legume si, dupa gust, se condimenteaza cu sare si piper.
Alte retete bucatarie recomandate





Tocanita de pui


Dovlecei umpluti


Ciulama de ciuperci
Incearca si Vinete pane
Daca ti-a placut reteta noastra "Platou de legume cu carnati" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.