Mancaruri cu legume

Reteta Porumb fiert

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
cristim21 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Porumbul fiert reprezinta de multe ori o masa de vara consistenta.

ingrediente

   9-10 stiuleti de porumb
   5 litri apa
   sare dupa gust

mod de preparare

Se aleg 9-10 stiuleti de porumb in lapte, pe care ii putem testa taind putin grantele cu unghia. Daca iese lapte sunt buni de fiert. Ii scotem din panuse, le rupem varful si ii punem la fiert cuprinsi in apa. Pentru a avea un gust mai bun ii acoperim intai cu cateva panuse si apoi cu un capac. Ii lasam la fiert 15 minute si apoi inchidem aragazul. Dupa 15 minute ii scoatem din apa, le presaram sare pe ei si ii servim.


Porumbul fiert se serveste cald cu sare.

Incearca si Clatite umplute cu sos de ardei
Daca ti-a placut reteta noastra "Porumb fiert" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Alte retete cu:
mancare cu porumb
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.