un preparat delicios cu conopida
Se desface conopida in buchetele, se spala si se scurge bine.
Se pune conopida la calit in uleiul de masline impreuna cu 50 ml apa de preferat intr-o tigaie de fonta.
Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la inabusit cu capacul pus circa 5 min.
In tigaia in care s-a preparat conopida, se asaza feliile de paine sub forma unuei cruste de tarta.
Se bat ouale si se amesteca cu laptele, jumatate din cantitatea de cascaval ras si conopida.
Se condimenteaza amestecul cu sare, piper si nucsoara si se toarna peste crusta din paine.
Se presara deasupra cascavalul ramas si se orneaza cu jumatati de rosii cherry.
Se da la cuptor la 250 grade C pt circa 30 de minute.
Se serveste la temperatura camerei, decorata cu oregano.
Pofta buna !
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii