Mancaruri cu legume

Reteta Spanac a la comtesse

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Alegem cu atentie spanacul apoi il spalam bineapoi se pune sa fiarba in apa cu sare.
Se scurge dupa cinci minute, se toaca marunt si se pune intr-o c

ingrediente

   1 kg spanac
   2 linguri de unt
   sare
   1 cana supa de carne
   4 oua fierte tari
   putina scortisoara
   1 paharel de vin alb

mod de preparare

Alegem cu atentie spanacul apoi il spalam bineapoi se pune sa fiarba in apa cu sare.

Se scurge dupa cinci minute, se toaca marunt si se pune intr-o cratita cu o ceasca de zeama de carne si putina sare.

Se scade cinci minute pe foc mic, dupa care se adauga peste spanac o crema facuta din galbenusurile trecute prin sita si frecate spuma cu doua linguri de unt.

Se fierbe mincarea la foc mic, se potriveste de sare si se parfumeaza cu scortisoara pisata fin.

Cind mincarea nu mai are sos, se ia cratita de pe foc si se rastoarna spanacul pe un platou.
Alte retete sugerate



Omleta cu spanac

Sos de spanac
Incearca si Mancare vegetariana consistenta
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac a la comtesse" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.