Mancaruri cu legume

Reteta Sufleu de conopida

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
culinareala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se fierbe conopida si se paseaza.
Se adauga smantana, galbenusurile si albusurile, batute spuma.
Se potriveste de sare si piper.
Se unge cu unt un

ingrediente

   1 conopida
   125 ml smantana
   3 oua
   50 g cascaval
   100 ml bulion de rosii
   unt
   pesmet
   sos alb
   sare
   piper

mod de preparare

Se fierbe conopida si se paseaza.


Se adauga smantana, galbenusurile si albusurile, batute spuma.


Se potriveste de sare si piper.


Se unge cu unt un vas termorezistent, se presara cu pesmet si se lasa la cuptor 35 de minute.
Se rastoarna sufleul pe o farfurie si se serveste imediat, cu sos alb, in care s-au adaugat doua linguri de bulion de rosii si cascavalul ras.





Pofta buna!


Alte retete culinare gasiti aici:


Paste cu conopida


Pizza cu blat din conopida
Incearca si Pui cu ananas in sos dulce acrisor
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.