Se fierbe conopida si se paseaza. Se adauga smantana, galbenusurile si albusurile, batute spuma. Se potriveste de sare si piper. Se unge cu unt un
Se fierbe conopida si se paseaza.
Se adauga smantana, galbenusurile si albusurile, batute spuma.
Se potriveste de sare si piper.
Se unge cu unt un vas termorezistent, se presara cu pesmet si se lasa la cuptor 35 de minute.
Se rastoarna sufleul pe o farfurie si se serveste imediat, cu sos alb, in care s-au adaugat doua linguri de bulion de rosii si cascavalul ras.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Paste cu conopida
Pizza cu blat din conopida
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseC'est très bon ! :D
Pancakes cu mascarpone si fructe de padurePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii