Mancaruri cu legume

Reteta Sufleu de conopida cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru sufleul de conopida cu branza se fierbe conopida, se scurge, se trece prin sita. Separat se prajeste usor o ceapa tocata marunt, cu o lingura de unt.

ingrediente

   1 conopida mare
   3 oua
   1/2 lingura faina
   1 ceasca lapte
   3 Iinguri branza
   1 ceapa
   2 linguri unt
   unt proaspat cat o nuca
   sare.

mod de preparare

Pentru sufleul de conopida cu branza se fierbe conopida, se scurge, se trece prin sita. Separat se prajeste usor o ceapa tocata marunt, cu o lingura de unt. Se adauga faina, se stinge cu lapte sau cu apa. Se tine sa fiarba pana se ingroasa ca o smantana. Se amesteca cu conopida, se adauga doua linguri de branza rasa, trei galbenusuri, o bucatica de unt proaspat cat o nuca si la sfirsit trei albusuri batute spuma.
Se potriveste de sare. Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt. Se presara branza. Se da la cuptor la foc potrivit, tinandu-se pana creste si se rumeneste frumos deasupra. Acelasi sufleu se poate pregati si din dovlecei. Cine nu doreste sa puna ceapa in sufleu, poate praji direct faina in unt.


Sufleul de conopida se serveste cald.

Incearca si Ghiveci de orez cu legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida cu branza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.