Mancaruri cu carne

Reteta Ardei umpluti cu mult praz

portii reteta 20 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
gatire reteta 1h 
abetina postat de
Postat pe: 24-10-2017
Adaugă în cartea de bucate
Cand toamna isi imbraca haina, vestitele culori sunt in camara mea!

ingrediente

20 portii

   1 kg orez
   2 kg carne tocata
   amestec vita si porc
   1 cutie pasta de tomate mare
   3 kg praz
   500 ml ulei
   1 lingura rozmarin
   1 lingurita piper macinat
   1 lingura sare
   4 oua
   ardei grasi

mod de preparare

Se toaca prazul si se prajeste putin, se pune intr-un vas mare, se adauga orezul, carnea, pasta de tomate, rozmarinul, piperul macinat, sarea, ouale si se omogenizeaza bine compozitia, dupa care se umplu ardeii, dupa ce au fost curatati de cotoare si seminte; se pun capacele la ardei, se asaza in vas, se adauga apa, se pune capac si se dau la cuptor pana cand se fierb.

Se servesc calzi, reci cu mamaliga si smantana sau pur si simplu fara nimic. Gustul prazului este unul dulceag si da o savoare deosebita mancarurilor.

Sa aveti pofta, dragilor!

Incearca si Gulas vienez
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu mult praz" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.