Scoatem wok-ul, il incalzim, punem 1 lingura ulei. cand ulei s-a incins se adauga oul si sa face ca pa papara(omleta). Cand e gata se scoate in alta f
Scoatem wok-ul, il incalzim, punem 1 lingura ulei. cand ulei s-a incins se adauga oul si sa face ca pa papara(omleta).
Cand e gata se scoate in alta farfurie.
Tot in wok se adauga restul de ulei, cand e inceins adaigam ceapa cu pieptul de pui. se amaesteca cam 2-3 minute. cand carnea prinde culoare si este cam gata adaugam orezul si amestcam.
Trebuie sa se desfaca orezul, bob cu bob.Se mai amesteca pentru inca 2 min.
in final adaugam sarea si oul.
Eu am mai adaugat si un pic de patrunjel proaspat.
Pofta buna!
Reteta Fried rice (orez prajit) a fost propusa de lisa_magic pe forum culinar.ro
Alte retete cu orez gasiti aici:
Mincare chinezeasca cu pui, orez si ciuperci,
Orez chinezesc cu pui si legume,
Orez chinezesc
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii