Mancaruri cu orez

Reteta Pilaf cu carne de cocos

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 1h:10m 
gicuta69 postat de
Postat pe: 02-02-2016
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Pilaf cu 7 arome"
 
O mancare clasica si gustoasa.

ingrediente

4 portii

   pieptul si o pulpa de cocos
   o cana cu orez
   un morcov
   o ceapa
   sare
   piper
   50 ml ulei
   ardei gras (am folosit congelat)
   patrunjel

mod de preparare

Am portionat carnea si am spalat-o. Morcovul si ceapa le-am curatat si spalat. Am pus carnea impreuna cu legumele (inclusiv ardeiul congelat) si un praf de sare in oala sub presiune.

Am turnat aproximativ 1,5 l apa si le-am fiert 25 de minute. Cand au fiert le-am scos, am inlaturat ceapa iar morcovul l-am taiat cubulete. Am incins uleiul intr-o cratita si am calit orezul spalat si scurs.

L-am calit 2-3minute pana bobul a devenit translucid, apoi am adaugat 4 cani de supa in care a fiert carnea.

Am lasat sa clocoteasca si am dat cratita la cuptor la foc mediu.

Din cand in cand am amestecat usor. Dupa 20-25 de minute am adaugat carnea si morcovul taiat cubulete si am condimentat cu sare si piper.

Am mai lasat pana a scazut toata supa si bobul de orez s-a fiert . La sfarsit am presarat patrunjel.

Pofta buna!

Incearca si Orez cu stafide
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carne de cocos" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu orez

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.