Mancaruri cu orez

Reteta Pilaf pentru friptura de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
ushordegatit postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Adauga untul intr-o oala, pune ceapa si acopera pana se caleste usor.
Se indeparteaza capacul, se adauga orezul si se lasa 1-2 minute, dupa care se ad

ingrediente

   o lingura de unt
   o ceapa medie
   injumatatita
   apoi taiata julienne
   140 g orez basmati
   clatit bine in apa rece
   500 ml supa de pui sau de miel

mod de preparare

Adauga untul intr-o oala, pune ceapa si acopera pana se caleste usor.


Se indeparteaza capacul, se adauga orezul si se lasa 1-2 minute, dupa care se adauga supa si se asezoneaza. Se amesteca, se acopera si se lasa sa se inabusa aprox. 20 de minute.


Trebuie sa fie moale si untos, iar ceapa sa se topeasca in gura.
Se serveste alaturi de miel.





Alte retete de Paste


Friptura de miel coroana


Drob de miel special
Incearca si Pilaf de orez
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf pentru friptura de miel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu orez

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.