Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu miezul de piine muiat in apa si cu o ceapa cruda. Se pune intr-un castron si se amesteca cu orezul spala
Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu miezul de piine muiat in apa si cu o ceapa cruda. Se pune intr-un castron si se amesteca cu orezul spalat, mararul, piperul, sarea si trei cepe prajite in doua linguri de untura(ceapa se prajeste foarte putin, numai pina incepe sa se ingalbeneasca). Se amesteca totul bine. Prazul se taie bucati lungi de 6-7 cm, se oparesc si se trage miezul(in asa fel ca sa se obtina tuburi). Se umplu cu tocatura si se asaza in cratita. Peste un rind de praz umplut se pune praz taiat fin(cel ramas). Se pun rosiile fierte si strecurate(sau bulionul) si se adauga apa ca sa fie bucatile de praz de-abia acoperite. Se pune la fiert si cind este aproape gata, se da la cuptor pina ce scade bine.
Se serveste cu smintina
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseC'est très bon ! :D
Pancakes cu mascarpone si fructe de padurePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii