Presarati fileurile de crap cu sare si piper, dupa care treceti-le prin faina. Prajiti-le in 100 ml ulei incins. Dupa ce s-au rumenit bine toate part
Presarati fileurile de crap cu sare si piper, dupa care treceti-le prin faina. Prajiti-le in 100 ml ulei incins. Dupa ce s-au rumenit bine toate partile scoateti-le pe o farfurie. Caliti ceapa tocata marunt, pana se rumeneste usor. Adaugati ciupercile si prajiti-le, pana se evapora toata zeama pe care acestea o lasa. Puneti rosiile curatate de pielita si taiate in cubulete, adaugati crenguta de cimbru si ardeiul gras taiat in cubulete. Potrivit de sare si piper, puneti in tigaie si pestele prajit, acoperiti cu un capac si lasati sa ma fiarba 10 minute la foc mic.
Serviti fileul de crap cu ciuperci si sos din tigaie si ornati cu felii de lamaie.
Alte retete:
Pulpe de pui la cuptor Ardei umpluti Cartofi la cuptor
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO salată creată ad-hoc cu ce am găsit prin frigider :D Că deh cică se mănâncă pește în noapte asta;) Cartofii...
Salată de cartofi cu hering marinat, surimi și caperePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii