Macrou cu ierburi de Provence si sofran este o reteta fina si delicioasa. Cheia acestei retete cu peste sunt condimentele.
Macrou cu ierburi de Provence si sofran este o reteta fina si delicioasa. Cheia acestei retete cu peste sunt condimentele. Se curata pestele si se taie in bucati de aproximativ 5 cm...hai ca va las sa le taiati mai mari sau chiar sa le lasati intregi daca chiar vreti.
Se aseaza pe o tava asa pe rand: ceapa,usturoiul,ardeii verzi si rosiile.
Dupa ce ati asternut patul,puneti bucatile de peste pe el,presarati ierburile de provence, puneti sofranul diluat.
Se da tava la cuptor si se tine pana cand pestele a devenit alb (daca partea de pe langa os s-a facut se poate opri focul). Ma aventurez si zic ca a durat cam 30 minute.
Se presara cu patrunjel proapat, taiat marunt si se pun vreo 2 linguri de ulei de masline extra virgin,pentru un plus de aroma.
Macrou cu ierburi de Provence si sofran se serveste cald, dar si rece este gustos. Pofta buna!
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macNu-s fana supelor crema, dar sincer asta m-a dat pe spate, mi-a placut maxim, mai ales ca am incercat sa o pregatesc oarecum...
Supa crema de usturoiCa tot e vremea lor....., poate fi un pranz delicios!
Dovlecei umpluti, la cuptorIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii