Retete dietetice
Pestele il curatam (taiem capul, coada), il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Intr-un bol, adaugam sare, piper, boia de ardei, zeama de lamaie, verdeturile tocate si amestecam bine. Umplem pestele cu amestecul si il stropim cu ulei de masline, presaram sare si il invelim in folie de aluminiu. Asezam pestele pe gratarul incins si il prajim pe ambele parti, cca. 5 min pe fiecare parte.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautO reteta extrem de simpla si savuroasa...iubesc pastele la nebunie, dar nu le maninc asa de des pe cit as dorii. Pe astea...
Paste quatro formaggiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii