Mancaruri cu peste

Reteta Pastrav condimentat cu „floarea - vioara”

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se ia jumatate de margarina si se unge pastravul, in interior si pe exterior, dupa care se trece prin amestecul de faina cu sare si piper, atat in in

ingrediente

   1 buc pastrav (curatat)
   2 linguri de margarina
   1 lingura de faina
   110 gr „floare vioara” tocata marunt sau poate fi inlocuita cu fire de asparagus
   1 lingura tarhon (uscat)
   1 lingura suc de lamaie
   Â¼ cana de vin alb
   Â¼ cana de pesmet
   1 ou
   sare
   piper

mod de preparare

Se ia jumatate de margarina si se unge pastravul, in interior si pe exterior, dupa care se trece prin amestecul de faina cu sare si piper, atat in interior cat si pe exterior. Cealalta jumatate de margarina se incalzaste in tigaie si se pune „”floarea de vioara” la prajit pana se inmoaie. Cand este gata se presara cu tarhon, sare si piper, se toarna peste ea vinul alb si sucul de lamaie si se lasa pe foc inca 1 minut. Se ia de pe foc si se amesteca cu pesmet si oua si se umple pestele cu acest aluat.


Mod de servire:
Alte retete recomandate
Incearca si Biban la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav condimentat cu „floarea - vioara”" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.