Pastrav cu portocale la cuptor este o reteta delicioasa de peste la cuptor, cu aroma subtila de portocale. Un peste fraged si gustos.
Pestele se spala bine cu apa rece, se tapoteaza cu un prosop absorbant, se sareaza, se pipereaza si se presara arpagic uscat. Se pregateste tava asa: se unge cu putin ulei de masline se adauga putina apa(2-3 linguri) , se aseaza felii de portocale, peste care punem pestele. Optional, se poate presara un praf de busuioc uscat amestecat cu menta (tot uscata). Se decoreaza cu cate o feliuta de lamaie si o frunzulita de menta sau busuioc. Se da la cuptor (230 grade) pt. cca 20 min. In ultimele 5 min. de stat la cuptor, se adauga 1 cescuta vin alb in tava. Se serveste cald.
Enjoy!
Cu aceasta reteta doresc sa particip la concursul Castiga timp - testeaza produse Philips, care a inceput deja pe data de 22.04. Ma bucur tare mult ca am reusit si eu sa aflu la timp de aceasta campanie, mai ales ca am mare nevoie de un astfel de produs pt. testat. Trebuie sa recunosc ca pana acum am avut un robot de bucatarie de care am fost foarte multumita, dar care a cedat de curand. Din pacate, timpul meu liber este, practic inexistent, eu tot alergand intre serviciu, casa si navete, iar oboseala si criza de timp si-au facut simtita prezenta. Practic, aceste produse Philips sunt o minune la casa omului, pt. ca injumatatesc timpul petrecut la prepaparea retetelor, iar eu as putea sa ma ocup de multele treburi ramase in urma.
Pastravul cu portocale la cuptor se serveste cald, alaturi de o salata
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii