Mancaruri cu peste

Reteta Pastravi la tava

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata pastravii de solzi, se golesc de intestine, se spala bine, apoi li se taie aripioarele. Ceapa si rosiile se taie felii, iar patrunjelul se

ingrediente

   1 kg pastravi
   5 cepe
   10 ciuperci albe
   1 kg rosii
   100 ml vin alb
   1 jumatate cana ulei
   1 legatura patrunjel verde

mod de preparare

Se curata pastravii de solzi, se golesc de intestine, se spala bine, apoi li se taie aripioarele. Ceapa si rosiile se taie felii, iar patrunjelul se toaca marunt. Se asaza intr-un vas un strat de felii de rosii, un strat de ciuperci albe bine spalate si maruntite si un strat de ceapa. Se presara deasupra patrunjel tocat si se pune pestele. Se acopera apoi cu restul de rosii si ceapa, deasupra se presara restul de patrunjel, se toarna apoi vinul si uleiul. Se introduce vasul in cuptorul fierbinte si se lasa la fiert aproximativ 40-50 minute.

Se serveste cald. Alte retete culinare: Pastrav la cuptor Bors de peste Friptura de vita la cuptor

Incearca si Caracatita cu legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastravi la tava" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.