Mancaruri cu peste

Reteta Peste cu sos unguresc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pestele cu sos unguresc este o mancare delicioasa si sanatoasa cu legume si multe rosii. Se curata toate, se calesc in ulei, apoi se adauga putina apa si se fierb bine.

ingrediente

   4 bucati de peste
   1 ardei verde
   2 rosii
   2 cartofi
   200 g arpagic
   200 g suc de rosii sau
   2 linguri de bulion
   o lingura de faina de grau
   sare
   piper si
   boia dulce.

mod de preparare

Pestele cu sos unguresc este o mancare delicioasa si sanatoasa cu legume si multe rosii. Se curata toate, se calesc in ulei, apoi se adauga putina apa si se fierb bine. Dupa ce a fiert, se toarna peste pestele curatat si prajit si se decoreaza cu verdeata tocata.


Pestele cu sos unguresc se serveste cald.

Incearca si Somon la gratar cu orez
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu sos unguresc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.