Pestele dezghetat se taie in bucati, se sareaza. Se bate oul spuma, se amesteca cu 2 linguri untdelemn, se sareaza si apoi se adauga laptele putin c
Pestele dezghetat se taie in bucati, se sareaza. Se bate oul spuma, se amesteca cu 2 linguri untdelemn, se sareaza si apoi se adauga laptele putin cite putin, alternind cu faina, amestecind mereu. Compozitia trebuie sa fie ceva mai groasa decit cea de clatite si fara cocoloase. Se ia cite o bucata de peste si se trece prin aluat, apoi se pune la prajit in untdelemn incins.
Alte retete recomandate
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEram in cautarea unei retete de prajitura cu branza pentru acest week-end. Vroiam sa fie ceva cu blat pufos si visine. Cand...
Prajitura turnata cu branza si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii