Mancaruri cu peste

Reteta Plachie de stiuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Slanina taiat marunt se topeste in ceaun, ceapa tocata se caleste, se stinge cu vin (1oo ml) se adauga ardei dulce si usturoiul tocat. Stiucile curata

ingrediente

   3 stiuci de cate 0
   5kg
   150 g slanina afumata
   3 cepe
   ardei rasnit
   dulce si iute
   3 catei de usturoi
   I l vin Cabernet
   Pinot Noir
   4 portii de taitei cu branza

mod de preparare

Slanina taiat marunt se topeste in ceaun, ceapa tocata se caleste, se stinge cu vin (1oo ml) se adauga ardei dulce si usturoiul tocat. Stiucile curatate si spalate se taie felii groase cat doua degete, se pun in ceaun si se calesc sub capac, se scutura uneori ceaunul ca preparatul se nu se prinda, se completeaza vinul. Plachia se prepara in cca 45 de minute, in ultimele 5 minute se adauga ardeiul iute. Se serveste cu taitei cu branza si cu vinul ramas. Se poate servi si ca un fel de mancare de sine statator.
Alte bucate recomandate





Zacusca de ciuperci


Zacusca de peste


Tocanita vinete
Incearca si File de salau
Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de stiuca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.