Mancaruri cu peste

Reteta PUI DE BALTA

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pulpele de pui de balta se spala si se sareaza. Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece. Faina si pesmetul se cern. Pulpele d

ingrediente

   Pulpe de pui de balta 1.000kg
   faina 0.150kg
   oua 0.250kg
   pesmet 0.250kg
   ulei 0.200kg
   sare 0.030kg

mod de preparare

Pulpele de pui de balta se spala si se sareaza. Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece. Faina si pesmetul se cern. Pulpele de pui de balta se trec prin faina, ou batut si pesmet si se prajesc in ulei. Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie.

Se serveste cald.
Incearca si Cega cu sos alb
Daca ti-a placut reteta noastra "PUI DE BALTA" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.