Mancaruri cu peste

Reteta Rosii umplute cu pasta de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
Goedee_13565 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata pestele si se pune la fiert. Intre timp se golesc rosiile de continut si se pun cu gura in jos, sa se scurga bine de zeama. Dupa ce pestele

ingrediente

   10 rosii nu foarte coapte
   1 kg. pastrav
   1 lingura margarina
   sare
   piper dupa gust
   1 lingurita mustar
   mujdei de usturoi dupa gust

mod de preparare

Se curata pestele si se pune la fiert. Intre timp se golesc rosiile de continut si se pun cu gura in jos, sa se scurga bine de zeama. Dupa ce pestele a fiert, se curata de oase si se trece prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu margarina, mustarul, mujdeiul si se potriveste de sare si piper. Cu aceasta pasta se umplu rosiile.
Pentru servire rosiile se orneaza cu frunzulite de patrunjel
Incearca si Crap cu vin negru
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu pasta de peste" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.