Cepele se toaca si se calesc in unt, se adauga spanacul, sare, piper, nucsoara. Se toarna si smintina. O portocala se stoarce iar celelalte se curata,
Cepele se toaca si se calesc in unt, se adauga spanacul, sare, piper, nucsoara. Se toarna si smintina. O portocala se stoarce iar celelalte se curata, se indeparteaza pielita alba si se taie felii. Morcovul se taie fisii de vreo 4 cm lungime. Pestele se stopeste cu putin suc de portocala, se sareaza, se pune deasupra spanacul si se ruleaza. Se fixeaza ruladele cu scobitori. Sosul pentru peste se incalzeste impreuna cu sucul ramas, se adauga rulourile si se fierb 20 minute. In ultimele 5 min se adauga feliile de portocala si de morcov.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii