Pestele se curata de solzi si maruntaie, se spala si i se scot oasele. Dupa aceea se taie bucati, se sareaza, iar apoi se dau prin faina si se pun la
Pestele se curata de solzi si maruntaie, se spala si i se scot oasele. Dupa aceea se taie bucati, se sareaza, iar apoi se dau prin faina si se pun la prajit in ulei, pe ambele parti.
Salaul se serveste cu zeama de lamaie si patrunjel tocat, presarat deasupra.
Alte retete:
Pastrav la cuptor
Tocanita de pui
Ciuperci umplute
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEram in cautarea unei retete de prajitura cu branza pentru acest week-end. Vroiam sa fie ceva cu blat pufos si visine. Cand...
Prajitura turnata cu branza si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii