Mancaruri cu peste

Reteta Somon Dijon la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
MariaMona postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Preincalziti cuptorul la 200°C (foc mare). Intr-un castronel amestecati untul, mustarul si mierea. Puneti deoparte. In alt castron amestecati pesme

ingrediente

   1/4 cana de unt topit
   3 linguri de mustar Dijon
   1 1/2 lingura miere
   1/4 cana de pesmet
   4 lingurite patrunjel proaspat tocat
   4 fileuri somon / 4 bucati somon cu os
   sare si piper
   lamaie pentru ornat

mod de preparare

Preincalziti cuptorul la 200°C (foc mare). Intr-un castronel amestecati untul, mustarul si mierea. Puneti deoparte. In alt castron amestecati pesmetul cu patrunjelul. Dati fiecare bucata de peste prin amestecul de mustar si miere si apoi prin pesmet. Puneti in cuptor si lasati 12-15 minute. Scoateti, sarati, piperati si ornati cu felii de lamaie.
Incearca si Fileuri de salau pane cu garnitura de cartofi natur
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon Dijon la cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.