Se taie varza fisiute subtiri, se spala, se stoarce bine si se caleste pe jumatate in grasime. Se fierbe orezul separat si se clateste. Se unge o form
Se taie varza fisiute subtiri, se spala, se stoarce bine si se caleste pe jumatate in grasime. Se fierbe orezul separat si se clateste. Se unge o forma cu unt, se presara cu pesmet, se asaza un rind de varza, un rind de orez, se pune putin piper. Intre straturi se presara pesmet. Se toarna smintina, pesmetul si restul de unt si se coace.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO supa crema de toamna super delicioasa si sanatoasa.
Supa crema de gulii cu praz si cartofi la slow cooker Crock PotPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii