Se prepara din varza dulce. Se desface varza in foi, se fierbe in apa clocotita cu sare. Se asaza 2-3 foi suprapuse, se pune la mijloc o lingura de to
Se prepara din varza dulce. Se desface varza in foi, se fierbe in apa clocotita cu sare. Se asaza 2-3 foi suprapuse, se pune la mijloc o lingura de tocatura preparata astfel: carnea inabusita cu ceapa se trece prin masina de carne si se amesteca cu 1-2 oua, sare, piper, verdeata. Se string foile de varza peste carne, se da forma rotunda si se stoarce bine. Se da prin faina, ou si pesmet si se prajesc. Se asaza apoi vasul special care merge la cuptor, se toarna deasupra zeama de rosii si se dau la cuptor sa scada. Se adauga smintina, se mai lasa sa se rumeneasca
Se servesc fierbinti cu smintina pe deasupra
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseDin cand in cand mai preparam si cate o mancare cu paste, mai ales cand se cere ceva rapid. Oricum ies bune ca putem jongla...
Paste fara gluten, cu ciuperci si ardei tricolorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii