Varza calita de post este o mancare satioasa, ideala pentru perioadele de post din an.
Mod de preparare:
Se spala varza, se toaca marunt, se presara sarea de lamaie si sarea de bucatarie, se amesteca bine pana ce se inmoaie. Se pune uleiul la incins, cand s-a incins, se adauga peste varza din oala, care sta la foc mediu. Se lasa varza la fiert. Cand a fiert, adaugati sucul de rosii si ardeiul iute tocat marunt, apoi mai lasati vasul pe foc 30 de minute, dupa care, inainte de final, adaugati verdeata tocata marunt.
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Varza calita de post se serveste calda, cu mamaliga.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseDe curând, căutând informații despre una, alta, am aflat că năutul s-ar mai numi și ”mazărea berbecilor”. Am...
Mâncare de năut cu pui și stafidePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii