Usor de facut si fooarte buna!
Am pus varza in apa rece si am lasat-o 3 ore la desarat.
Am portionat coasta si am fiert-o pe jumatate.
Am pus intr-un tuci o lingura de untura si cand s-a incins am adaugat varza tocata marunt.
Am calit-o 10 minute si am adaugat coastele fierte si doua polonice din zeama in care au fiert acestea.
Am pus foaia de dafin, cimbru si piper si am dat tuciul la cuptor la foc mediu pentru aproximativ 45 de minute.
Cand varza si coastele au fiert, am adaugat pasta de ardei, am potrivit gustul de sare si am mai lasat 10 minute la cuptor.
Pofta buna!
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataO prajitura absolut delicioasa. Nicio zi fara ciocolata!
Prajitura cu mascarpone si ciocolataIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii