Se spala vinetele si rosii. Cu un cutit bine ascutit, se taie felii de vanata, egale, dar fara a le taia pana la capat, astfel incat sa puteti forma un evantai. Se taie si feliile de rosii egale.
Intr-o tava, se pune vanata si rosiile felii, intre fiecare felie de vanata ( vedeti poza), se stropesc cu putin ulei, se condimenteaza cu sare si piper, oregano/busuioc. Se acopera tava cu hartie de copt si se da la cuptor 15 min. Intre timp, se taie cubulete cele 2 rosii, se incinge o tigaie, se adauga putin ulei, se caleste cu tot cu coaja, un catel de usturoi zdrobit cu lama cutitului, se adauga rosiile si putina apa si se lasa sa fiarba cat sa se inmoaie, se adauga sare si piper, busuioc tocat marunt. Dupa 15 minute, se scoate vanata din cuptor, se toarna sucul de rosii si se dau la cuptor, pentru inca 10 min. Cu cateva minute inainte de a scoate din cuptor, se pune mozzarella rasa, atat cat sa se topeasca frumos. Inainte de servire, se pune verdeata tocata marunt. Pofta buna!
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe